Ο Δήμος Λεβαδέων καταγγέλλει απερίφραστα το περιστατικό δηλητηρίασης αδέσποτου ζώου

Ο Δήμος Λεβαδέων καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το αποτρόπαιο περιστατικό δηλητηρίασης με φόλα που σημειώθηκε στην περιοχή των Τσουκαλάδων με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αδέσποτου σκύλου.

Η δηλητηρίαση του ανυπεράσπιστου αδέσποτου ζώου δεν είναι απλώς μια παράνομη πράξη· είναι μια πράξη απανθρωπιάς που δεν έχει θέση στην κοινωνία μας.

Ο Δήμος Λεβαδέων εφαρμόζει με υπευθυνότητα πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων, προωθώντας την υπευθυνότητα, τη φιλοζωία και τον σεβασμό απέναντι σε κάθε μορφή ζωής.

Ως Δημοτική Αρχή, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιδείξουμε καμία ανοχή σε τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές και θα προβούμε άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο